SEAT Herning

Seks stjerner til den nye Leon fra FDM

FDM Motor tilslutter sig nu koret af begejstrede journalister, og kalder den nye Leon "en skarp familiebil, der rammer plet".

I en frisk artikel beskriver FDMs anmelder Søren W. Rasmussen sine indtryk, efter han har været ude og prøvekøre den nye Leon Sportstourer. Og den får nogle virkelig pæne ord med på vejen. Det første, der springer ham i øjnene er Leon's flotte linjer og de fine køreegenskaber i form af god affjedring, et lækkert og præcist styretøj, samt en motor og en gearkasse, som han synes leverer varen.

Markant bedre end sine konkurrenter

Pladsforholdende i Leon Sportstourer giver ifølge FDM god plads til både voksne for og bag, uden at forsæderne skal rykkes frem. Også det omfattende sikkerhedsudstyr, får positive kommentarer med på vejen.

Alt i alt konkluderer FDMs udsendte, at den nye Leon, i forhold til prisen, er markant bedre end sine konkurrenter.

Se hele omtalen

Du er velkommen til at kigge forbi og gå vores demobil igennem i sømmene og få dit helt eget indtryk på en uforpligtende prøvetur.

Bestil prøvetur

Ingen døgnflue

SEAT Leon er langtfra en nyhed på de danske landeveje. I filmen ovenfor kan du se, hvordan modellen har udviklet sig siden lanceringen for 20 år siden og frem til den helt nye 2020-model. 

Mere om Leon Sportstourer